Müzik-Video

Konuk Defteri

İletişim Formu

 

 

Sivas Şehitleri

 

 

1 Ocak 2007 Tarihinden İtibaren HİT

Gomanlı Mahmut Göçer'in Oğlu İbrahim Göçer'e büyük transfer teklifi gecen yılın şampiyonu Çetinkaya'dan geldi
 
ibrahim ile ilgili gazete basliklari
yeniduzengazetesi
Çetinkaya, Erdoğ ve Göçer’i istiyor
Transfer çalışmalarına devam eden Çetinkaya, Yeniboğaziçi’nin milli futbolcusu Erdoğ ile Yeniboğaziçi ile yollarını ayırdığı golcü İbrahim Göçer’e talip oldu.
Özellikle, Erdoğ’un gelecek sezon serbest transfer hakkı kazanacağı düşünülerek, bu futbolcunun kiralık olarak transfer edileceği, aynı şekilde İbrahim Göçer’in de kiralık olarak alınması gündemde.
http://www.yeniduzengazetesi.com/index.php/cat/3/news/12153/PageName/SPOR


star gazetesi
İbrahim Göçer tamam
Kamp esnasında sık sık Salamis Bay Hotel’e gidip futbolcularla yakından ilgilenen Çetinkayalı yöneticiler Ali Kösezade ve Birol Öztoycan da transfer çalışmalarını devam ettiğini, Yeniboğaziçi’nden İbrahim Göçer ile her konuda anlaştıklarını, sağlık kontrollerinin ardından Göçer’i kadrolarına katacaklarını söylediler. Erdoğ’un Londara’da olduğunu Cumartesi günü adaya geleceğini bu futbolcu için de Yeniboğaziçi ile anlaştıklarını ancak son sözü Erdoğ’un söyleyeceğini kaydeden yöneticiler Ali Osman’ı da Yeniboğaziçi’ne vereceklerini kaydettiler.
Esentepe’den alınan Okan Kibar ile defanslarının daha da güç kazandığını söyleyen iki yönetici, Çetinkaya’nın ligde ve kupada istediği başarıyı yakalaması için gerekli herşeyi yapacaklarını da kaydettiler.
http://www.starkibris.net/index.asp?haberID=8252
Kibris gazetesi
Çetinkaya ile Yeniboğaziçi yöneticileri Ali Osumanua ile İbrahim Göçer takası için dün bir araya gelip ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. İki takımın yabancı golcülerini gönderme kararı almasından ardından Çetinkaya'dan Ali Osumanua ve Yeniboğaziçi'nden İbrahim Göçer'in takası konusunda yapılan görüşmede taraflar prensipte anlaştı. Bugün futbolcuların sağlık kontrollerinin yapılacağı açıklanırken, olumlu rapor çıkması halinde iki kulüp yeni futbolcuları ile sözleşme imzalayacak.
http://www.kibrisgazetesi.com/popup.php/cat/8/news/48323/PageName/Spor
 

İbrahim Göçer doktor kontrölünden geçti

Çetinkaya’nın Yeniboğaziçi’nden transfer etmek istediği ve sakat olduğu iddia edilen golcü futbolcu İbrahim Göçer’in, doktor kontrülünden geçti.

Ali Osmanau ile takası öngörülen İbrahim Göçer’in sağlık problemi olmadığı ve Çetinkaya’ya transferi için önünün açıldığı, önümüzdeki günlerde ise transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

 

Çetinkaya ile Bağcıl ipleri kopardı

Başkentin sarı kırmızılı ekibi Çetinkaya, Bostancı Bağcıl’ın yabancı oyuncusu Nikolov’dan vazgeçti. Bostancı Bağcıl’ın yüksek bonservis ücreti istemesi karşısında bu transferden vazgeçen Çetinkayalılar, Yeniboğaziçi’nden İbrahim Göçer’i renklerine bağladı.

Geçtiğimiz gün yapılan anlaşma sonrası sezon sonuna kadar kiralık olarak Çetinkaya formasını giyecek olan Göçer’in yanı sıra, bugün adaya gelecek olan Yeniboğaziçi’nin diğer bir futbolcusu Erdoğ’un Çetinkaya’ya transferi için bu futbolcunun karar vereceği öğrenildi.

Öte yandan Uğur Paşa için Yenicamili yöneticilerle görüşen Çetinkaya Asbaşkanı Birol Öztoycan, teklif ettikleri fiyat ile Yenicaminin istediği rakam arasında 15 bin yeni türk lirası fark olduğunu, bu farkın da karşılıklı konuşarak çözülebileceğini söyledi. Asbaşkan Birol Öztoycan, Yenicami’de 15 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul sonrası bu transferin yeniden konuşulacağını söyledi.

http://www.starkibris.net/new/index.asp?haberID=8286

16.01.2008 / Gomanweb

Haber: Turan

Gomanli Mahmut Göçer'in oğlu İbrahim Göçerle İlgili Tüm Haberlere Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

 

  Müzik-Video

Konuk Defteri

İletişim Formu